1242720.jpg

Tilasin tässä yks kerta Bake&Partysta tällasen -vesililjakohan se oli- reunahommelin. Ei tuota oikein voi vuoaksi sanoa kun ei ollut ku reunat. Minä olin kyllä siinä luulossa, että pakkohan siinä on pohjakin olla :D :D vaan väärä oli luulo! Jos joku herttainen ihminen jolla on kyseinen vuoka sattuu tätä lukemaan, niin avittaisi, että mitenköhän tän kanssa ois tarkoitus toimia. Siis kun ei oo pohjaa? Että millä konstilla sen pohjan yms saapi parhaiten onnistumaan ja reunan paikoillaan pysymään. Meni melkein sormi suuhun tämän kanssa, on vielä niin isokin, että ei mahu paljon millekään aluselle. Pakko oli kuiten reunaa testata koska se niin kihelmöitti tuolla kaapissa. Oltiin tänään menossa harvinaiseen kyläilypaikkaan, niin päätin tehä heille tuliaisiksi sitten tällaisen kakun. Tuli kyllä ihanan raikasta ja hyvänmakuista kakkua vaikka itse sanonkin :) Ja kyllähän tuo maistui myös isäntäväelle ja jopa lapsillekin. Ei liian makeaa, mutta namnamia! Ohje on omasta päästä kehitelty, ja hyvinnii muokattavissa kuten kaikki hyytelöintikakkuset.

1242727.jpg

Pohja: Keksejä murustettuna n 200 g (tässä Lu bastongea ja kauraa sekaisin), 75 g marg.

Täyte:

1 prk flora vispiä

1 prk vanilijatuorejuustoa

2 tl van.sokeria, hieman kermaan tavallista kidesokeria

3/4 dl tomusokeria

1 prk Valion ananas-appelsiinijogurttia

1 prk ananasmurskaa

1 dl kookosmaitoa + 5 liivatelehteä

Päälle: Hedelmiä, ainakin tuoretta ananasta- tässä myös punaisia viinirypäleitä ja säilykepapaijjaa ja kiille jossa 1 dl vettä 0.5 dl hyytelösokeria. Koristeena appelsiinikakunkoristeita, muutama sokerihelmi ja marsipaaniorkidea.