Tämä päivä on mennyt ihan totaalisesti pihalla. Vaikka olikin kylmä päivä ja aurinkoa ei näkynyt me jopa syötiinkin ulkona, siis pihalla kun ei maltettu sisälle tulla. Aamulla kävästiin kylillä vaan soppaamassa tarvittavia jutskia ja sitten minä piipahin taas vaihteeksi tuossa lähipuutarhalla kiusaamassa tyyppejä siellä. Hulluna ei kyllä ehitty vielä tekemään, huomenna sitten hommat jatkuu. Minä lähinnä kitkin rikkaruohoja ja siivosin pihamaata, sain sentäs muutaman reuhakkeen istutettuakin. Mutta silti jäi Sannat vielä istuttamatta. Aivan tohkeissani oon, kun viimekesänä ostetut ruusut (oranssikukalliset) joiden luulin olleen mennyttä kalua ovat sittenkin hengissä! Sieltä juuresta pukkaa uutta elämää, vaikka ne nyt ei pääse koollaan isottelemaan eikä välttämättä ees kuki tälle vuotta, niin pääasia on että voin ne kuitenkin virvoittaa eloon! Ja piän niistä niin huolen, ettei pääse enää ainakaan kuivumaan kuoliaaksi.

Toiset ruusut (valkoiset maanpeittoruusut) olivat kyllä ihan kuolleet, vaikka ne kukki komeesti viime kesänä ja levisivätkin. Mut se loppukesän kuivuus ja vedettömyys vei niiltä hengen. Nostin ne ylös tuolta ja panin lannoitettuun veteen lillumaan, jos ne vaikka ois ne juuret elossa ja alkais kehittää jotain. En oikein usko, mutta saahan sitä kokeilla ja toivoa. Ihmeitähän tapahtuu joka päivä!;)

Räpsin taas koemielessä muutamia kukkakuvia.

625999.jpg

Nää on jotain hybriditulppaaneja vissiin. Joka vuosi lissääntyvät ja pensottuvat pikkasen.

626003.jpg

Näitä on tuossa kolmen eri värisiä, mikä lie lajitelma ollut. Helmililjatkin jaksaa vielä ponnistaa vaikka osittain ovatkin jo vähän nuutuneita.

626004.jpg

Ja ah, ihanat kullerot. Kokeilen sitten ottaa uuden kuvan kun ovat täysin auenneet ja loistossaan. Nää on jotain aasian tai intian kulleroa, en nyt muista kumpaa mutta oransseja väriltään. Oon aika ihastunut oranssiin kuten varmaan alkaa jo käydä kaikille selväksi............:D Ja varsinkin kukissa. Näistä ei kyllä nyt olleskaan huomaa että oisivat oransseja, keltasiltahan nuo näyttää. Hmm, noh, uus yritys toisena päivänä.

Kasvimaa saatiin laitettua ja möyhennettyä. Huomenna sitten mansikkamaan laajennus kunhan saahaan haettua lisää turvetta. Samalla tehään kasvihuoneeseen kasvualusta jollei sitä ukkeli jo ehtinyt tekemään. Ja mulla ois tarkoitus leipoa ainakin yks kuivakakku ja pullaa, kaikki pullat alkaa olla ja onkin kyllä syöty, eikä kyllä mitään muutakaan hyvää taida enää olla jemmassa. Jääköhän haaveeksi vai saankohan tehyksi.