Nukkumattia ootellessa pari riviä kirjotan tässä. Laitoin justiinsa uuden kameran tilaukseen. Ihan vaan siksi, että saan ottaa KUNNON kuvia teitä ilahduttaakseni!! Oikeesti, nyttenki harmittaa ihan hirmusti kun ois tuolla muutamia ruokia ja leipomuksia mistä vois ottaa kuvaa, mutta ei voi kun ei oo sitä kännyä. Ja tuolla vanhalla louskulla tulee niin epäselviä otoksia ettei ne täällä näy, tai näkyy silleen niinku joku humalainen ois yrittäny kädet tärinässä jotain tsuumata.

Huomenna ois sitten taas työhuki, ja perjantaina kanssa. Onneksi alkaa pikkusen tää lentsu hellittää. Nokanalunen on kyllä mukavan punakka ja palanut, mutta sointuupas sitte hienosti tukanväriin. Täräytettiin toissapäivänä vähän väriä elämään ja kulahtaneeseen luukkiini vähän parannusta! Odotan sangen suurella mielenkiinnolla mitä muorit nyt kommentoivat, etenki tämä joka huolehti 'pissapäisyydestäni'. Taitaa tulla kommenttia että jo on aikoihin eletty, pornonpunanen pää!!!! Joo, ja raitoja vielä kahella eri vaaleansävyllä..nyt on kyllä maailmankirjat sekasin. Jospa mulla pokka pitäisi, välillä kyllä meinaa suunpieliä uhkaavasti nykiä.. Ja sitten vielä nuorisoa morkataan, että ollaan niin kovia arvostelemaan toisia ihmisiä eikä oo mitään häpyä saati käytöstapoja. Alkaa pian tuntua, että vanhat ihmiset on tosiaan oikeutettuja sanomaan ihan mitä sylki suuhun tuo, ja taitaa sieltä ne pahimmat arvostelijatki löytyä?? No en tiiä, oli miten oli niin mun puolesta antaa kaikkien kukkien kukkia vaan!

Lihapullat on mulla tuolla uunissa, piän hetki.. Ihanat on tuoksut mökissä. Joku saattaa miettiä että on tuollaki ajankohdat paistaa lihapullia. No aattelin tekaista ruokia valmiiksi tässä samalla kun kerran valvon, niin ei tartte työpäivinä sitten panikoida ruokien suhteen ja miettiä kiireellä mitä tekisi. Spagettipaistos on jo valmiina, pikkusen piti koemaistaa ja olihan hyvää pitkästä aikaa. Siitä on kyllä ainakin vuosi ellei kauemminki kun oon tuota viimeksi tehnyt. Aina tulee tehtyä perusmakaroonilaatikkoa tai sitten lasagnea. Mulla ei ollut tarpeeksi ees rakettispakettia, mut pätkin isoista spaketeista sitte pikkasia, hyvinhän nuo tuohon kelpasivat.

Juu vaan pakko vissiin lähtee koemaistaa yks pullakin. Ostin kaupasta välimeren yrtit-maustesekoitusta ja kippasin sitä reilulla kädellä pullataikinaan, saa nähä ovatko syötäviä. Mies tietenki kommetoi jotain että miksi ei voinut tehä peruspullia (hänen mielestä kaiken pitäis aina olla samalla kaavalla tehtyä) ja jättää syömättä. No, omapahan on häviönsä! Hyvää yötä ja laittakaapa sitä puumerkkiä vieraskirjaan hei!